Rudimental
Dobtábor

Tanáraink

Köte Zoltán
Köte Zoltán
Holló Aurél
Holló Aurél
Tóthné Hanol Franciska
Pusztai Csaba
Pusztai Csaba
Szendi Gábor
Szendi Gábor
Gacsalyi Róbert
Gacsalyi Róbert
Gacsalyi Róbert
Janó és Ádám
Aurél és Tömi
Joó Szabolcs
Jelenleg a Nemzeti Filharmonikusok szóló timpanistája vagyok és a Zeneakadémia óraadó tanára. Országos versenyt nyertem, nemzetközi versenyeken (Csehország, Belgium) helyezett voltam. Fischer Annie ösztöndíj 2006-ban. The Snare Breathing című kisdobdarabom az idei, 2015-ös Atlanta Snare drum Competition kötelező darabja. Black Swamp endorser vagyok.
Bordás Zoltán
1990-ben kezdtem ütőzni jazz/könnyűzenei vonalon. A KJF jazz tanszakán és a Vienna Konservatorium jazz/klasszikus ütő szakán végeztem. 2001. óta folyamatosan tanítok alapfokon. Jelenleg 5-6 zenei formációban játszom. Néhány éve közel-keleti ütőhangszerekkel is foglalkozom.
Palotás Gábor
2008. január óta a kecskeméti Kodály Iskola alap és középfokon tanító ütőtanára. Diplomája megszerzése után kezdett kiemelt figyelmet fordítani a kortárs (elsősorban magyar) ütőhangszeres művek előadására, melynek nyomán a neki dedikált szóló és kamaraművek száma megközelíti az ötvenet. A 2012-ben Matthew Andreinivel létrehozott Iowa/Hungary Percussion Project és a 2016-ban Baráth Bálinttal megalkotott Marimbiano duók mellett Marimba Clouds és Percussion Charm nevű szólóprojektjeivel népszerűsíti korunk zenei alkotásait, szerzőit. Az Innovative Percussion és a Sabian cégek endorsere.
Weisz Nándor
2000-ben diplomázott a Müncheni Zeneakadémia Ütőhangszeres tanszakán. Tanárai Mizsák István, Schwartz Oszkár, Edgar Guggeis valamint Dr.Prof. Peter Sadlo voltak. 2000 szeptemberétől a Kocsis Zoltán által vezetett Magyar Nemzeti Filharmónikus Zenekar Ütőszólamának a tagja. Komolyzenei pályafutása mellett számos Jazz, Pop formációban játszott (pl. Váczi Eszter és a szörp, Tóth Vera) valamint 2004-től elektronikus zenei producerként is tevékenykedik. 2008 óta tanít a Budapesti Galambos János Zeneiskola ütőhangszeres szakán. 2011s decemberében 2 másik zenésztársával megalapították az InFusion triót, a világ egyetlen Looper zenekarát, mellyel azóta is sikeresen koncerteznek itthon és külföldön egyaránt.
info(kukac)rudimentaldobtabor.hu